危机之后的投资战略

米兰 ——

投资者在本次危机中损失惨重。我们应该吸取教训,对投资战略进行适当的修改。

投资者应该吸取的主要教训是:不是所有的风险都是静态不变的。风险是不断地变化之中,我们还无法完全理解 —— 这样一来,政府的监管就不可能及时跟上。正因为如此,市场的自我纠正就能就十分的重要,投资战略需要把各种系统的风险性都考虑在内。

To continue reading, please log in or enter your email address.

Registration is quick and easy and requires only your email address. If you already have an account with us, please log in. Or subscribe now for unlimited access.

required

Log in

http://prosyn.org/SU8XiD3/zh;