Pedro Molina

努力寻找正确的全球金融规则

布鲁塞尔——

人们说,如果这是全球性金融危机,就必须采取全球性解决方案:运转更良好的国际金融体系。而且,因为布雷顿森林机构世界银行和国际货币基金组织(IMF)构成了国际金融体系的核心,解决方案必须将二者纳入其中。

强化的国际金融体系必须遵循两条行动路线。路线之一是扩大国际合作的范围。当前,二十国集团成员国参与的金融稳定委员会主要致力于这方面的工作。

To continue reading, please log in or enter your email address.

Registration is quick and easy and requires only your email address. If you already have an account with us, please log in. Or subscribe now for unlimited access.

required

Log in

http://prosyn.org/qCtmYkH/zh;