我们未来的低碳经济

伦敦——

在经过两年的激烈讨论之后,在今年12月的哥本哈根的联合国气候变化大会上,各国将达成一个新的协定,目的是解决温室气体排放原因后果问题。

这个全球性的协议非常有必要。包括二氧化碳的在内的温室气体在地球大气中的含量已经达到了435ppm的二氧化碳当量。而在工业革命之前的19世纪只有280ppm。

To continue reading, please log in or enter your email address.

Registration is quick and easy and requires only your email address. If you already have an account with us, please log in. Or subscribe now for unlimited access.

required

Log in

http://prosyn.org/M1Yf9Uv/zh;