Paul Lachine

中国的民主蹒跚起步

华盛顿——

在中国国家主席胡锦涛对美国进行国事访问期间,奥巴马总统对胡锦涛在人权方面施加了压力。要不是他可能听说了感到惊讶的事,他也许会就中国扩大民主的问题提出更多的要求。

2010年9月,胡锦涛在香港发表了一篇讲话,呼吁对中国的民主进行新思维。他说,“有必要...依法举行民主选举、民主决策、民主管理及民主监督,保障人民的知情权、参与权、表达权和监督权。”

To continue reading, please log in or enter your email address.

Registration is quick and easy and requires only your email address. If you already have an account with us, please log in. Or subscribe now for unlimited access.

required

Log in

http://prosyn.org/QChgoZD/zh;