Chris Van Es

小国大思想

坎布里奇——

20年前,许多人将20世纪80年代的日本特色的资本主义视为最佳模式,认为世界上其他国家应该也必将沿着日本的足迹前进。但进入90年代以后,日本模式迅速走下了神坛。

10年前,许多人将20世纪90年代的美国特色的资本主义视为最佳模式,认为世界上其他国家应该也必将沿着美国的足迹前进。但进入21世纪后,美国模式也失去了光彩。

To continue reading, please log in or enter your email address.

Registration is quick and easy and requires only your email address. If you already have an account with us, please log in. Or subscribe now for unlimited access.

required

Log in

http://prosyn.org/2Fj4wXU/zh;